Esti mese, Nem csak gyerekeknek!

Avagy a ribanc és a szüzike története:

Hisz Te is tudod,a pasik megdugnak ígyis, úgyis.
Ha ribanc lennék,  legalább lennének jó cuccaim ....hiszen  ha belegondulunk a férfiak amugy is megdugnak,ha az vagy, ha nem ....és még őket hülyézik le?!

A kérdés csupán annyi:

Az a ribanc az aki tudja mivel játszik és kihasználja az alkalmat vagy a lehetőséget, vagy az a szűzies és erős jellem, aki tudja h élhetne vele, de mégsem használja az eszköztárát?

 

Te tudod mivel játszol????Vagy nem érdekel a játék, akkor meg hol a bibi?

Ha érdekelne, jobb életem lenne, nyugtázod a napot, amelyek lassan múlnak így a huszas éveid vége fele, lassan a harmincasnál, ám Ezt Te választottad, Mindig van választásod

Fő de okos ésigazságos vagyok mámeg!

Vagy ez nem választás? -vagy van eszem vagy nincs!

Nézzük a másik oldalt, Gizi aki ribanc, azaz kihasználja a férfiakat és a nőiességét és szexualitását hangsúlyozza, hogy elérje Azt, amit akar, akkor Amikor Ő akarja. Szeret játszani a férfiakkal, hisz ebben nemcsak ideje, hanem pénze is van!
Tisztában van azzal is, hogy egy nő a harmincas évekig kelendő, ha házasságra gondolunk .és gyerekekre, azzal is hogy tisztában van , h mindennek ára van és rosszlány, azaz kurják, dugják, ahol lehet és amikor lehet persze cserébe van faszija, pénze lakása és még a továbbiakat:

-megtudja 30éves korára teremteni azt az egzisztenciát, amit Józsi bácsi egész élete árán sem- mert az öreg a kohóban dolgozott még a szocik ideje alatt, mostmeg...arra lett figyelmes h lassan a nyugdíj a számlákra sem elég... nem!

-ebből az egzisztenciából feltudja nevelni a gyerekét, megtudja azokat a dolgokat adni, amiket ő sem kapott meg gyerekként(kompenzál), és számol, meg persze kalkulál

-és nem is utolsó sorban elmenni 35évesen nyugdíjba, feltudja nevelni a normális gyerekét, normális körülmények között


Vagy van Emő:

A fiatal és versenyképes diplomás lány, aki a nem szopok, nem dugok szilárd és szikár elgondolással  lendül bele az életbe, tudja h mik a célok és hogy azokat hogy tudja Ésszel elérni, megveti a könnyűvérű lényokat, mert szerinte a könnyű pénz, könnyen megy el és nincs mögöttes gondolat, sem stílus, Ugyanakkor az  érvényesülök a munkaerő piacon, summa cum laude diplomázok, már egyetem alatt saját pénzem volt, amit más lányok anyukától, apukától kaptak, azt én egymagam értem el, persze erre jogosan büszke is vagyok fű alatt! Továbbá a férfi helyett is dolgozok, hisz ma nőként csak így lehet érvényesülni, akkor vesznek Emberszámba, nemhogy annyit dolgozok, mint bármely férfi, annál sokkal többet! Nyelveket beszélek, magamra ennek következtében kevesebb idő jut, ahogy szociáliskapcsolatokkal, barátokkal is nehezen értjük meg egymást, nem találjuk az összhangot, mert nincs is igazi összetartozás-hogy is lenne, időhiány, de az idő meg pénz persze, akkor most csuka fogta róka, vagy róka fogta csuka?

Ő az, aki érvényesülne, ám mert nincs se kapcsolata, se szexualitását kihangsulyozo és ezzel előnyöket szerző komolysága,
-aki 30évesen sőt még 40évesen is szingliként teng, h magának biztos egzisztenciát teremtsen
-kontra vergődik a faszik között, az abból adódó hiányosságok végett, hisz nem érti egészen a férfiak nyelvét

És a zárszó:
Akkor most ki a hülye???? Te tudod, hogy mivel játszol?

 

A fenti történet fikció, kizárólag az emberi elme és vélemény nomeg találékonyság mellékterméke. Bármely egyezés, vagy megfeleltetése a valósággal, illetve a valóságnak csupán a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://connect-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr494726896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása