Minden bajért bűnhődnie kell valakinek azok közül, akik nem bűnösek.

Lakatos Menyhért


Üdv Kedves  Családom és barátaim,  ismerősök ismeretlenek, olvasók és nézelődők!
Elkészült az első reklám, kicsit üdítősre sikeredett:

A koránkelőknek, az érdeklődőknek, a hazavágyóknak, az otthonülőknek, a járó-kelőknek, a barátoknak és szeretteimnek, kicsiknek és nagyoknak kíváncsiskodóknak most ital helyett hűsítő blogot ajánlok:
http://connect-ur.blog.hu/
Jó olvasgatást!

Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan eljutok a következő bejegyzésig, az élet közbeszól -ahogy eddig is és ezután is. Alig hogy majdnem befejezzük a műszakot este, szólnak a srácok h a managerek beszélni szeretnének- mint kiderült lopás történt a szállodában és a kis zsebes barátunk elvitt amit tudott. Pikk pakk belenézett a táskákba és úgyhagyta a tetthelyet majd olajra lépett, mivel van kamera és kijárat egy van, rajta van a felvételen, a bibi csak az hogy nem tudni mikor és ki művelte, mivel nem hagyott nyomot, nem érték tetten stb.
Ergo iratokat és pénztárcát mindig magunknál tartani, amit eddig is "elkövettem" ezen ezután se nagyon fogok változtatni.Rákérdeztem szolidan az ügynökségnél h ugyan már olimpia után mennyire lesz műszak,hogy tudnak munkát adni, az a válasz érkezett, hogy januárig van munka-igen ám a van munka az lehet 1nap illetve 6is egy héten.
Ja szálloda-vendéglátást már csak amitt is tudom ajánlani, mert nagyon jó kapcsolatépítő eszköz, pláne itt kint, ahol nyitottak az emberek, így lehet további ügynökséget, segítséget, munkát, vagy bármit találni, azaz networking területen is lehet dobbantani.
További info, mivel itt gyorsan lehet a ranglétrán lépkedni, ha van az embernek egy kis motivációja, nem ragad bele a pincéri vagy felszolgáló vagy bármilyen pozícióba, hanem supervisor , ha kitchen porter-konyhai kisegítő\mosogató akkor ha a chefnek tetszik a munka, lehet chef.
Azaz ilyet még tényleg nem láttam, h nem az van h basztatnak és semmipénzért gürizel, hanem ha látjá h szorgos\dolgos vagy, akkor pikpakk előrenyomnak.
ami nem rossz a pénztárcának, sem az egónak - itt most nem amellett kardoskodok, h lenyomni mindenkit, illetve ide nekem az oroszlánt is  és ész nélkül mindenkin keresztül - hanem ésszel előre!
Plusz ami itt nagyon sokat nyom a latba az a REFERENCIA, azaz hogyan végzed a munkád és a fejesekek mennyire tetszik stb. Most h hotelben vagyok és éjjel-nappal melozok így nem lesz gond a referenciámmal, mert nagyon szeretnek, illetve számítanak rám plsuz jönnek a belső infok, azaz más ügynökség más munka, illetve a fejesek is betudnak ajánlani téged más hotelbe, mivel látják a munkád. Sokat számítanak a részletek!
Kicsit visszatérve a referenciához, érdemes az ügynökségtől kérni és azt is frissíteni rendszeresen, valamint ha járható a managerektől is írásban- amit ha csatolsz a cv-hez nagyobb az esély a bejutásra, interjúra, bármire.

Ahogy ígértem az adózással kapcsolatosan is készül a bejegyzés, csak kissé időigényesebb.
Nagyon fontos, ha nemtudsz angolul, nem vagy magabiztos, nincs nyelvkészséged senkit    nem     érdekel!
ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, h csak merj megszólalni! sőt van mindenféle angol kurzus, iskola, lehetőség hogy fejleszd az angoltudásod és szókincsed beszéd és íráskészséget bármilyen szinten.

Most suhanok is tova, további szép napot mindenkinek!
Ciao!

A bejegyzés trackback címe:

https://connect-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr384686534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása