Hééééééj! Ébresztő Punnyadtak!
A Rock and Rollal mi lesz?!?!?!?!
Én csinálok mindent?

A műhelyben ezerrel folyik a munka a következő posztokról, ám megakadt a szemem -és az agyam is  a következőn. Itt a nyár én ugye kint vagyok Londonban - persze ez sokat nem változtat a dolgokon, nincs pénz nyaralni, sőt még összejönni egy-két sörre sem nagyon.
De csak tán nem múlik el nyár kimoccanás nélkül, akkor most mit tegyek?

Beszélgettem pont egy ismerőssel, akinél szintén hasonló tünetek jöttek elő, sőt mikor rákérdeztem mikor volt nyaralni, pl előző év-akkor jött a válasz h munka-munka, vagy idén nem érek rá ezzel foglalkozni, vagy a csajom nem akar, vagy a pasim nem ér rá, vagy a csajok\srácok elmentek, kivették a szabit, vagy örök klasszikus a nincs kedvem.
Ismerős? Nem? Na de tényleg, így egymás között-pszt nem mondom el senkinek!;-)
Azaz végre itt az ideje kicsit foglalkozni azzal az emberrel, akivel a nagy rohanás, mókuskerék egyebek mellett nem tudsz, Igen a helyes válasz Magaddal!
Ami nem rossz, a pénz jó dolog, aztán ha majd felütöd azt a bizonyos fotós kiskönyvet(emlékkönyv), amiben az élmények szerepelnek legyen miből mazsolázni-persze ezt is meglehet magyarázni hogy idővel a képek sárgulnak, elkopnak az emlékek, akkor meg minek?
Itt most leginkább Azon megy a matek, hogy juss el oda, hogy ne húzza szegény embert még az ág is?

Nézzük a lehetőségeket:

  • Kirándulás-környéken, országon belül, külföldön:

Ha voltál fesztiválon nyáron akkor azé', ha nem akkor meg azé'!
Ugye remekül meglehet mozgatni a fiatalokat és nem csak a fiatalokat, pláne válság ideje alatt a különböző táncos-zenés történetekkel, melyre idén is volt lehetőség, sőt egyre inkább népszerű a társbérlet(ha többet veszel occóbb) illetve a vendéglátás hagyománya is felbukkan immár nemcsak néptáncos körökben-aminek szintén nagyon örülök!
Mivel a fesztiválozás már átcsapott a másik végletbe, azaz mindenhol hasonló a műsor, csak a helyszín más, ettől eltér talán a sziget, mert az a legnagyobb és talán a Balatonsound, mert az kezd elmenni kissé elektronikus irányba, de pl egy szin\krampusz\volt\egyebeket már nem nagyon tudom hova tenni, ami meg az én hiányosságom.

Úgy érzed, elromlott a nyaralásod, miközben épp ellenkezőleg, talán új esélyt kaptál valami minden eddiginél jobb dologra. (...) Az utazás egyébként is hullámvasút: minden rossz dologra jön egy jó. Ez nem filozófia, ez tapasztalat.
Belényi Dániel


Kettőnégyék óta tudjuk, hogy a rock és a slayer

  • További remek lehetőség még mielőtt beköszöntene a tél és már a nyár is inkább átcsap őszbe-nincs az a tikkasztó meleg a TÚRA-szabadon és vízen -töfting rafting és minden más! Tisza\Duna túra és egyéb lehetőségek, pl túlélő és oxigen és társai, ezeket csak ajánlani tudom-ha netán víz mellett nősz fel szerencsés vagy!

A nyár vége fele remek lehetőség van a last minute utakre, utazái irodák előnyben, vagy akár ez a cikk, ami szemlélteti a lehetőségeket.

Mielőtt zárom soraimat említettem, hogy arra is van terv, ha nincs pénz tényleg és maradunk otthon erre jó ezaz oldal , továbbá lesz még hamarosan egyetemi időszak eleje,jajj hova menjek, mit csináljak, ha új vagyok egy közegben, vagy helyen, hogy szerezzek új ismerőst, sztori sztori sztori, folytatván a gizi kalandjait és más érdekes színes, porban és józanul, vagy kevésbé illumináltan beszéd és intrika a biztonsági őrökkel a fesztiválokon és további érdekességek.
Zárszó gyanánt álljon itt példaként:

Senki sem születik világutazónak, sem átlagon felül tökös, bevállalós embernek. Időközben lesz azzá - vagy nem.
Belényi Dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://connect-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr924731314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása