Épp erőssen fejtörök, hogy most ugyan mivel is lepjem meg a kedves nagyérdeműt???

Sok törpölésre nem jut idő, mert mennyből az angyal helyett a válasz ugrik rám, meg sem várja sőt, már-már pofátlanul, pofával nem határos módon beelőzi a kérdést

Mi a bánatot kezdjek magammal Londonban…nyáááron?

summer.jpg
Érted, itt ez a csodás világközepe város, tengernyi látnivalóval, amit mondjuk első évben még ízlelgetsz, másodikban még-még szokod, harmadikban …ja oda még nem jutottam el.
Dehogy ne maradjunk látnivaló nélkül, láttam a St.Paul’snál már verik a sátrat, de mire is???

colf.jpg
Hát erre, június 22-től július17-ig COLF, azaz City of London Festival az fasza, de mégis mit tud? !

Vasárnap veszi kezdetét a fővárosi rendezvénysorozat, mely  este hét órás kezdettel a Barbican Young Orchestra ad koncertet  Milton Court koncert teremben. Aki "otthonvan" a nyári otthoni programokban, gondolok itt akár egy szegedi szabadtérire vaaaagy visegrádi várjátékok vaaaagy debreceni akár pesti pezsgésre, annak nem kell bemutatni. Aki esetleg még nem vette ki a részét ezekből, sürgősen tegye meg, no de most vissza Londonba és a nyári fesztiválra.

 

Demi lesz méééég?
Több, mint 250rendezvény három héten át!!!  Zenétől, a vígjátékon át, különböző művészetekig minden, mind stand-up, gyerekszínház, költészet és megannyi más.
Mondok jobbat, az előadások, koncertek egy része INGYENES, azaz petákodba nem kerül, ha regisztrálsz.

Bővebb info itt

Persze nem maradunk látnivaló nélkül addig sem, még dübörög a vébé láz, már az angolok nélkül-de ne ugorjunk ennyire előre.

Némi képdömping:

eng.png

3lions.jpg

Olvastam több angol szurkolói arckönyv bejegyzést, hogy akkor mi a bánat is van most a vereséggel, meg mire a nagy jókedv, plusz örömáradat a 70.percben belőtt Rooney gól után mégsem jutott tovább a csapat, erre kb. ezt a zseniális bejegyzést találtam

 


Why do we blame everyone else? The ironic thing is that England were beaten by players that play in its own Premier League.

 

Ja és ugye milyen szép is az Angol birodalom, Írország, Skócia,Wales...kis kitekintő a skótok és az angolok kapcsolatára

scotland.jpg

és az örök kötelező kommentek:

- Never trust a man who worships a weed and wears a skirt !!
- Always living in England's shadows
Nanem kell messze menni, rettenthetetlen megvan?
Tudod a mezítlábas fuszeklik fejedelmeként tündöklő mel gibson az írek és skótok oldalán fityiszt mutat az angoloknak a falkirk-i csatában?

A nyári feszt csak az előszél, készülök ám komolyabb összeállítással és pár meglepetéssel is!
Ja és hogy ne menjek el köszönés meg emlékeztető nélkül, az életben két dolog biztos, a halál és az adó. Azaz most van még idő beadogatni az taxofficenak a dolgokat.Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://connect-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr306394995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása